KLANTEN REVIEWS


BESLIST.NL REVIEWS                       07.05.2019

BETTINE VRIESEKOOP: HET RESULTAAT IS VERBLUFFEND…!

Speelde meer dan 30 jaar tafeltennis op wereldniveau en nam deel aan drie Olympische Spelen. Ze won elf open toernooien en behaalde vijf Europese enkelspeltitels. In 1982 won ze als twintigjarige drie Europese finales, de Europese Top Twaalf en de Open Franse kampioenschappen waar ze de Chinese nummers 1, 2 en 3 van de wereld versloeg.! Door haar bijzondere prestaties behaalde ze de zevende plaats op de wereldranglijst. Vriesekoop geeft nu lezingen over China en presenteert wekelijks het radioprogramma Obalive voor de Boeddhistische Omroep op NPO radio 5.. “De PROCYON Mind-Machine heb ik nu een paar maanden in gebruik en ik moet zeggen: het resultaat is verbluffend…! Ik heb een erg stressvolle periode achter de rug en de Procyon Mind-Machine is een hulpmiddel om sombere buien te lijf te gaan. Het zorgt vooral voor een goede nachtrust ( de sessies 25 en 11 werken beter dan slaapmiddelen..! ) en een goede concentratie. Op dit moment werk ik aan een nieuw boek en nadat ik sessie 29 ( Snel energie opladen ) heb opgezet kan ik rustig weer een paar uur doorwerken. De Procyon Mind-Machine is een goede ondersteuning van mijn TaiChi lessen en Mindfulness cursus die ik ook heb gedaan. Ik voel me beter wanneer ik mijn Procyon Mind-Machine gebruik en reset als het ware mijn hersenen! Ook aan te raden voor topsporters die willen herstellen van een training!!

13 februari 2018    BETTINE VRIESEKOOP

 

ALI B.: TE GEK APPARAAT!

Omdat ik voor mijn muziek, theatershow en videoclips veel met licht, geluid en ritme bezig ben, heb ik me hierin verdiept. Tijdens het Googelen kwam ik op de website van www.mind-machine.nl terecht. Een Mind-Machine is een apparaatje wat naadloos aansloot bij mijn zoektocht! In het begin was ik sceptisch, maar ik gaf het een kans. Nu ik het heb uitgeprobeerd weet ik zeker dat het invloed kan hebben op je fysieke toestand. Ik raad iedereen aan die bijvoorbeeld aan de slaappillen wil gaan éérst de Mind-Machine een kans te geven, ik heb een heel sterk vermoeden dat het zal helpen. En er zijn nog talloze andere effecten die ik nog moet ontdekken. Erg leuk!

Ali B. Rapper, performer en televisiemaker   11 februari 2018

 

Echte eye-opener ;)

Ik was in eerste instantie sceptisch toen een kennis begon over deze mind machines. Na enige tijd er eentje in gebruik te hebben kan ik niet anders zeggen dan dat ik overtuigd ben. De ervaring is moeilijk uit te leggen en het is iets dat je zelf moet ervaren voordat je er een oordeel over kan vellen. Ook super goeie service, een aanrader dus! 

één maand geleden 
Eind Kaas

Super

werkt geweldig voor mij. hoewel nog maar kort in bezit ben ik al enthousiast . ben al aan het experimenteren geweest met eigen muziek. heb wel een back-up gemaakt op de computer. Ondersteuning is ook geweldig. bij een vraag heb je snel antwoord. dus met recht voor mij Klasse

twee maanden geleden 
Nico Kleijn

Top!

Goede service, snelle levering en top apparaat! Al je vragen worden vlot en snel beantwoord per mail. Aanrader!

twee maanden geleden 
Dolores Verhoeven

Diepgaande ervaring!

Een diepgaande bewustzijnsverruimende ervaring! Ik was een beetje onzeker over hoe de PROCYON Mind-machine zou werken en of het erg interessant zou zijn. Echter, onmiddellijk na het opstarten van het apparaat, ontdekte ik al snel dat het geweldig is! Er zijn 50 vooraf ingestelde sessies en ze hebben een goede variëteit om de gewenste gemoedstoestand te bereiken. Ik kocht het voor meditatie en verkenningsdoeleinden. Ik hou echt van de mind-art-modi, met een beetje ontspanning en verbeeldingskracht heb ik ongelooflijke visualisaties kunnen zien, zoals fractale Melkweg patronen en eenvoudige mandala's. Ik ben een beetje geïntimideerd door de programmeer bewerkingsmodus, maar ik vind het een goed idee dat ik elke kleur kan programmeren die ik wil en die vasthoud om te mediteren. De manier waarop het systeem binaire beats gebruikt die worden gesynchroniseerd met de lichten is indrukwekkend. Er is heel veel te ontdekken hier.! 

een half jaar geleden 
Sarah Coxon

Geweldige service - fantastisch apparaat

Heb de Kasina Deep Vision Mind Machine j.l. donderdag online besteld en vrijdag binnengekregen. Het lijkt Coolblue wel maar dan nog persoonlijker. Kreeg per mail keurig in het Nederlands vertaald een gebruiksaanwijzing, een inhoudsopgave en uitleg van wat er op de mind machine staat, tips om er nog meer uit te halen enz. Had ik het apparaat in America besteld dan was ik met invoerrechten duurder uitgekomen dan nu. Vrijdag meteen nadat ik het apparaat ontvangen had heb ik om 17.30 u gebeld met een vraag en ja hoor, de telefoon werd meteen opgenomen en mijn vraag werd meteen beantwoord. GEWELDIG! Nu nog het apparaat. Meteen gaan uittesten en intussen al 5x gebruikt. Momenteel (zaterdagavond 23.0 uur) heeft mijn vrouw de Kasina aangesloten. Gisteren ook al en voor het eerst daarna heeft ze mij niet naar bed horen komen. Ik houd me al 26 jaar bezig met de mogelijkheden van het brein en heb een privé praktijk in Waddinxveen voor mensen met burn-out- en angstklachten en daarnaast nog een trainingsinstituut. En ben daarom altijd alles aan het uittesten. Vooralsnog een geweldig apparaat en had vandaag een bijzondere ervaring. Was vanmiddag moe van allerlei onderzoeken op Internet en van het schrijven voor een nieuw boek. En dacht: eens kijken wat de Kasina voor me doen kan. Deze opgezet met een creatief programma en daarna was ik topfit en mijn herinneringen waren helderder dan ooit daarvoor. Gewoon even haarscherp als een foto. Dit was voor het eerst. Geweldig! 

een half jaar geleden 
Pieter Frijters

Service

Ik had problemen met de SD card waarop de programma's staan voor de Kasina Mindmachine,. Ik had vastlopers in de programma's. Ze hebben de klacht direct opgelost door een andere SD card incl, programma's mij toe te sturen. Geweldig deze service!!

een half jaar geleden 
Ela Mangelsdorf

ECHT HEEL ONTSPANNEND...

Een Mind- Machine is echt heel ontspannend. Je hebt zoveel waar voor u geld. Ik zou het veel mensen willen aanraden, zeker als je moeilijk in slaap kan vallen of snel in paniek geraakt. Spijtig dat weinige mensen de Mind-Machine kennen. Het zou bekender gemaakt moeten worden want het zou veel mensen kunnen helpen.

een half jaar geleden 
Els de Laet

LED AMP SYSTEM...waar voor je geld!!!

Ik heb gisteravond mijn eerste ervaringen met het LED AMP SYSTEM kunnen doen. Ditt concept is geweldig.!! Het ontwerp, de kwaliteit van materialen en de verbindingen zijn van goede kwaliteit, de implementatie, de robuuste Led Amp box en de behuizing van de "Kasina" is oké. Ik heb een aantal programma's getest met een bril en met de LED Matrix. Sommige zijn erg interessant. De lichtintensiteit en het volume van de muziek kunnen direct op de Kasina-behuizing worden aangepast, het is erg handig. De extra bijgeleverde kabels evenals de sterverbinding om verschillende headsets aan te sluiten komen goed van pas, uitstekend!

een half jaar geleden 
J-Luc La Planeta

VOLLE TEVREDENHEID

Ik heb in februari 2018 een Kasina Mind-Machine gekocht.Tot volle tevredenheid kan ik zeggen.! Ik kan me door elke avond een half uurtje te mediteren met de Kasina beter concentreren en voel me evenwichtiger.

een half jaar geleden 
Marcel M.

Snelle levering en prima service

Ik ben sinds twee weken met de Kasina aan de slag en ik ben versteld van wat je er allemaal mee kunt. Vooral de snelheid waarmee je je toestand kunt veranderen is voor mij nieuw. Een aanrader voor iedereen die af en toe snel "in een andere mindset" wilt of moet komen.

meer dan een jaar geleden 
Léon P

ZEER TEVREDEN!

Ik ben wel zeer tevreden over m'n KASINA Mind-Machine aankoop!! Fantastische machine en zeer snelle levering waarvoor dank.!

meer dan een jaar geleden 
Andrew Claes

Prima service Mind Machine

Snelle levering van de Kasina met Deep Vision bril. Als extra Nederlandse beschrijving en info gekregen en natuurlijk de extra geïnstalleerde programma's. Helaas had de bril een defect; deze is keurig vervangen. Zeer tevreden over de Kasina met Deep Vision, wat een volwassen mind-machine, helemaal verkocht aan deze machine! 

meer dan een jaar geleden 
Arjan van Bentem

TOP SERVICE!

Steeds als ik een vraag heb wordt deze op een snelle maar op een zeer professionele manier beantwoord. Maar ook steeds word hier een gevolg aan gegeven. Ik kan Mind-Machine.nl dan ook aan iedereen aanbevelen. Niet alleen voor het product KASINA maar vooral voor de SERVICE! Nogmaals van harte bedankt. 

meer dan een jaar geleden 
Carl Schurg

SUPER MACHINE..!!

Ik ben héél blij met de Kasina, dat was echt wat ik zocht, een super machine!!!

meer dan een jaar geleden 
Sonja Gijsels

GEBRUIK VAN KASINA BIJ HYPNOSE

Als hypnotherapeut is de KASINA Mind-Machine voor mij een waardevol hulpmiddel om patiënten te helpen om een diepere staat van trance te bereiken door het oscilleren van licht en geluid op specifieke frequenties die zijn ontworpen om hersengolven te synchroniseren naar de gewenste frequentie. Specifieke taken vereisen specifieke hersengolfactiviteit en de toestand van hypnagogia ( dat is niets meer dan een suggestieve staat ) is ongeveer 8Hz. Dit is een toestand tussen slaap en wakker zijn. De KASINA Mind-Machine helpt mijn cliënten deze frequenties in stand te behouden en voorkomt dat die te ver daalt (slapen) of stijgt (wakker zijn). Ik gebruik de KASINA om een hypnagogische staat te bereiken, hoewel ik soms ook de motivatie-instelling nuttig vind. Mijn vrouw heeft veel baat bij de slaapsessies. Wanneer een cliënt of vriend het moeilijk vindt om in de ideale staat te komen voor affirmaties of visualisatie, helpt de Kasina hen in één zitting die te bereiken.   Joe Tabbanella, Hypnose Instructeur, NLP Trainer, hypnotherapist 

meer dan een jaar geleden 
Joe Tabbanella

Snelle levering, goede service

Na een upload werkte mijn mindmachine niet meer optimaal. Gebeld met Ben, hij heeft dezelfde dag contact opgenomen met de fabrikant waarna ik het probleem kon verhelpen. Ik ben bezig alle mogelijkheden van mijn Proteus te ontdekken, er gaat een nieuwe wereld voor mij open. Geweldig!

meer dan een jaar geleden 
Kim Schweizewr

BURNOUT KLACHTEN VERMINDEREN

Ik heb alweer een behoorlijk aantal jaar de Procyon Mind-Machine, die ik steeds met veel profijt heb gebruikt - burnout klachten verminderd. Een gezond en goed werkend brein is volgens mij de basis voor een rijk en gelukkig leven - en in ieder geval helpt de Procyon Mind-Machinet me goed daarmee vooruit :) 

meer dan een jaar geleden 
Daniël Othman

KASINA RESET MIJN HERSENEN....

Ik heel enthousiast en ik voel me beter wanneer ik mijn KASINA Mind-Machine gebruik en reset als het ware mijn hersenen!

meer dan een jaar geleden 
Bettine Vriesekoop, tafeltennisser

Mindwave Mobile herstel

Ik had een mindwave mobile gekocht en om een of andere reden wou het niet werken. Ben, de verkoper, heeft me eerst met raad en daad geholpen en toen ik het al lang had opgegeven stelde hij zelf voor om eens met teamviewer te kijken wat er scheelde, en toen dat nog niet hielp ben ik er naartoe mogen rijden waarbij hij het probleem voor me opgelost kreeg. Ik kan je dus zeggen als je iets niet weet, niet begrijpt, hier kan je zeker rekenen op persoonlijke hulp tot in het uiterste! Vind je niet alle dagen! 

meer dan een jaar geleden 
claudine horta

Zeer snelle levering

Zondag besteld, dinsdag in huis

meer dan een jaar geleden 
joyce kuster

Zeer goede service

Na 2 jaar tegen een klein probleem aangelopen en gevraagd of er een mogelijkheid was om me hiermee te helpen. Er is gelijk onderzoek gedaan om het te verhelpen en na een paar dagen is het probleem zonder kosten verholpen. Ik ben nog steeds verbaasd door de snelheid en de ongelofelijke goede service in deze tijd!!! 

meer dan een jaar geleden 
Robert Hunsel

Ongelooflijk!

Nadat we enige maanden geleden een KASINA hadden besteld - waar we erg gelukkig mee zijn - besloten we ook nog een Kasina Deep Vision Bril, speciaal voor "open ogen" te bestellen. Wát een ervaring zeg! Als ik dat tevoren had geweten had ik hem al samen met de Kasina besteld want dan had ik mijzelf € 49.00 bespaard. Nu ben ik ook benieuwd naar die aanbieding voor de KASINA + LED AMP SYSTEEM. Daar ga ik ook maar eens naar informeren.... Kunnen we met de hele club tegelijk genieten van de weldadige werking van de KASINA Mind-Machine! 

meer dan een jaar geleden 
J. Brouwers

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering! Prima en zorgvuldig verpakt. En ben zeer enthousiast over de Kasina. Ik ben er nu al erg verknocht aan.

meer dan een jaar geleden 
Esther Krom

Puike service

Al tijdje interesse in Kasina mind machine en deep vision bril. Uiteindelijk tot aanschaf overgegaan. Helemaal top. Tot op heden alleen maar geweldige sessies. Maar laten we de meer dan bovengemiddelde klantenservice van mindmachine ook niet vergeten. Helmaal op. Had wat problemen met emailsmaar dat werd per telefoon meteen opgelost. Ga zo door. 

meer dan een jaar geleden 
E K

Goed advies, snelle levering

Via hypnotherapie heb ik kennis gemaakt met de Kasina. Ik was erg sceptisch over de invloed van piepjes en lampjes en heb het maar gewoon eens geprobeerd. Wat blijkt...het werkt fantastisch en is letterlijk life-changing! Eergisteren dus maar eens advies gevraagd bij Mind-Machine.nl en gisteren gelijk al zeer uitgebreid, onderbouwd advies gekregen. Op basis van het advies de Kasina dus besteld en deze ligt nu al voor me. Top advies, snelle service en de puntjes op de -i- door een SD card adapter mee te leveren, waarmee je via je computer sessies op de kaart kan zetten. 

meer dan een jaar geleden 
René de Groot

Super service super machine de PROCYON

Ik kon niet kiezen en koos de proteus na even na te denken dacht ik laat ik toch de PROCYON nemen maar omdat ik al besteld en betaald had even een belletje gegeven en snel geregeld dat ik het andere model ontving. Dag later had ik hem al. Heb hem net het geprobeerd en vind het echt een onwerkelijke ervaring. Ga dit proberen in mijn dagelijkse routine te planten en als dat gelukt is mag ik KASINA aanschaffen van mezelf. Heel enthousiast en super service. 

meer dan een jaar geleden 
Danny Senff

snelle levering en prima produkt

Na jaren werken in ploegenstelsel, had ik veel problemen met inslapen. Zolpidem was een tijdelijke oplossing tot ik de Kasina Mind-machine ben beginnen gebruiken. Juist voor het naar bed gaan, eventjes 15 tot 30 minuten ontspannen en een natuurlijke slaap starten.

meer dan een jaar geleden 
Koen Dewa

Snelle levering en goede online support!

Na veel twijfelen tussen diverse mind-machines toch gekozen voor de "Kasina met deep-vision bril" kerst aanbieding. Vrijdag besteld en zaterdag al in huis. Nederlandse handleiding en snelstartgids extra bijgeleverd, Engelse handleiding en snelstartgids zit standaard in de doos. Alle kabels en benodigdheden om goed van start te gaan zijn standaard aanwezig in de doos. Verrassend vond ik de extra bijgeleverd micro-sd stick. (Dank daarvoor) Via de mail ook een goede support. Kreeg via de mail ook nog diverse informatie-pdf's toegezonden voor de Kasina en Deep-vision bril. Zeer tevreden over de levering en support! 

meer dan een jaar geleden 
Ynte de Groot

DEEP VISION™ BRIL

De DEEP VISION™ BRIL net ontvangen. Echt geweldig! Het is haast niet te vergelijken met andere zaken. Bijna onwezenlijke ervaring. Heeft diepe impact ook, naast het plezier van de ervaring zelf.

meer dan een jaar geleden 
Chris Boon

Snelle levering

Donderdag besteld en vrijdag de Kasina al in huis. Meteen maar even proberen en koos de Everglade. Wat een fantastische ervaring. Uren erna loop ik er nog aan te denken en van te genieten. Topklasse! Zowel de leverancier als de Kasina.

meer dan een jaar geleden 
Dirk IJkelenstam

Prima assortiment en topservice

In de jaren negentig heb ik jarenlang veel ervaring gehad met een flink aantal verschillende soorten mindmachines. Dit jaar wilde ik eens zien wat er op dit gebied tegenwoordig te krijgen is en kwam zo al snel terecht op de website van Mindmachines.nl. Ik maakte gebruik van de gratis mindclinic en werd een paar dagen later zeer gastvrij ontvangen door de eigenaar, die met zichtbaar plezier vertelde over de verschillende apparaten en me van alles liet proberen. Zo kwam ik er al snel achter welke mindmachines me het meest aanspraken. Bij een latere bestelling die per post arriveerde kon ik mijn pakje de volgende dag al in ontvangst nemen. Over de gehele linie maakt Mindmachines.nl een heel sterke indruk: ze staan voor hun producten, vertellen er graag van alles over en de service, zowel voor als na de aankoop, is uitstekend. 

meer dan een jaar geleden 
Ard Qualm

de MUSE HEADBAND

Binnen 24 uur na bestelling had ik mijn MUSE HEADBAND al in huis. Dát is nog eens service! Ik vindt het een héél leuk apparaat wat simpel te bedienen is. Enige kennis van Engels is wel nodig. Kan me nu heerlijk ontspannen.

meer dan een jaar geleden 
J. de Groot

Biofeedback

Had hem al uitgeprobeerd via de opleiding die ik volg en makkelijk in gebruik zodat je relax niveau van 8 Naar een lager niveau

meer dan een jaar geleden 
Ada Spruit

Leuk om mee te ontspannen

Heb de Mindwave Mobile besteld en deze had ik 2 dagen later al. Leuk om bij te ontspannen en meditatie te oefenen. De bijgaande informatie over installatie was ook duidelijk en het werkte meteen. Je kan ook enkele leuke apps bestellen. Ik heb de Art of zen besteld, deze kan ik aanbevelen, speciaal om dieper in meditatie te gaan. Werkt goed. Er zijn ook veel apps met spelletjes zodat je spelenderwijs je concentratie of ontspanning kan oefenen. Santo. 

meer dan een jaar geleden 
Santo Peter van der Does

PRIMA RESULTAAT EN GOEDE SERVICE

Ik heb de Mind-machine al een aantal jaren geleden aangeschaft. Snelle service en goede uitleg, bij vragen mag je altijd bellen. Ik heb er geen moment spijt van, gaat zelfs op vakantie mee! Ik ben chronisch migraine patiënt, daarvoor slikte ik dagelijks 2 tabletten om het zo rustig mogelijk te houden. Na ongeveer een half jaar de Mind-machine te gebruiken heb ik deze medicatie kunnen stoppen en heb ik minimaal hetzelfde effect. Verder gebruik ik hem ook voor het slapen, sporten, eigenlijk voor van alles. Ik kan hem iedereen aanraden!!!

meer dan een jaar geleden 
Dinie Hartman

BETROUWBARE LEVERANCIER

Binnen 24 uur nadat ik besteld en per iDeal had betaald had ik mijn KASINA Mind-Machine in huis. Keurig verpakt met een Nederlandse gebruiksaanwijzing. WAT EEN SEVICE!!

meer dan een jaar geleden 
A. Brouwers

Snelle levering en goede service

Ter vervanging van mijn bejaarde mindactivator Holiday heb ik het Mind Media Systeem Kasina 3 weken geleden gekocht. Echt veel mogelijkheden en goede ondersteuning. Zeer blij met m'n aankoop en blij met Mind-machine.nl voor de snelle levering en de prima uitleg op de site. Zeer content met deze leverancier in Nederand. 

meer dan een jaar geleden 
Robert Hunsel

Prima service

Heb na lang twijfelen de Kasina mind machine besteld. Wat een mogelijkheden, ik val ermee in slaap. Ook de service van bestellen tot bezorgen helemaal okay !

meer dan een jaar geleden 
J S

Veel twijfels ???

omdat ik reeds in het bezit was van een ander merk Mind-Machine was ik heel erg aan het twijfelen om mij een nieuwe aan te schaffen op mind machine.nl. Na eerst een goede uitleg verkregen te hebben ben ik dan toch maar over gegaan tot een nieuwe aankoop Mind-Machine op mind-machine.nl. Bleek dat er inderdaad een erg groot verschil was tussen mijn nieuwe aankoop en het gene ik reeds bezat, heb er nooit spijt van gehad van mijn nieuwe aankoop. 

meer dan een jaar geleden 
Rita De Bock

Zinnige combinatie met natuurgeneeskunde

Omdat de reguliere geneeskunde te weinig holistisch kijkt en (be)handelt ben ik 2 jaar geleden een opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut gestart. Niet om de reguliere geneeskunde uit te bannen. Maar juist om tot een completere aanpak van oorzaak en gevolg te komen. En dat wérkt. Maar de wereld ken nog veel meer zinnigs om tot een completere aanpak te komen; apparaten zoals de Mind-Machine! Zeker bij problemen en\of klachten met een 'stressachtergrond' (slaapproblemen, hoofd/nekpijn, darmkrampen) vergroot de Mind-Machine de succesvolle en blijvende aanpak van deze klachten zeer effectief. 

meer dan een jaar geleden 
Marc de Witte

Heerlijk tijd voor mezelf

Ik heb de Mind-Machine een jaar in huis en veel plezier ervan. Het is voor mij een heerlijke manier om mezelf helemaal af te sluiten voor de omgeving en tijd voor mezelf te nemen. Ik zit regelmatig in de nachtdienst en voorslapen lukt niet altijd, wel lukt het om een programma met de Mind-Machine te doen en dat geeft me in de nacht meer energie, het lijkt of ik tijdens het programma dubbel uitrust. 

meer dan een jaar geleden 
K Schuurman

Geweldig apparaat

Vorig jaar heb ik de nationale gezondheidsbeurs bezocht en ben toen in aanraking gekomen met de mindmachine. Thuisgekomen besloten om de Proteus te bestellen. Binnen enkele dagen had ik hem al in huis. Snelle levering en goede service. Ik ben erg tevreden met dit apparaat en kan nu op een prettige manier ontspannen en echt alles loslaten. Geweldig. Ik wil het iedereen aanraden. 

meer dan een jaar geleden 
M.R. van Hoorn

Zo hoort het!

2 producten besteld waar ik geen enkele ervaring mee heb. Dan zijn er al snel heel veel vragen en die werden via de email geduldig en verhelderend beantwoord. Snelle levering ook, erg belangrijk want je wilt direct aan de gang. Al met al een winkel waar ik graag klant ben.

meer dan een jaar geleden 
Rob van Dipten

snelle service en aandacht

zeer snelle afwikkeling en veel aandacht voor je verhaal. Ik ben nu aan het experimenteren, laat nog verder weten. Ben zeer benieuwd.

meer dan een jaar geleden 
Astrid Anink

Goede service en eerste resultaat

Maandag deed ik via de website mindmachine.nl een bestelling: de Proteus mindmachine. De website werkte niet helemaal goed ivm een update, maar telefonisch werd ik direct goed geholpen. Er werd mij beloofd het apparaat direct op te sturen en de volgende dag had ik hem in huis. Keurig verpakt. Het eerste gebruik is goed bevallen. Aanrader dus! orde nummer: 34400237 

meer dan een jaar geleden 
Marjo de Keijzer

Zeer snelle service. Leuk apparaat.

Ik had op een doordeweekse dag om 17:05 online een Proteus mindmachine voor een periode van 3 weken gehuurd om te kijken hoe het bevalt. Een dag later werd deze al bezorgd. Ik heb er veel plezier van gehad. Ik ga de duurdere versie ook een keer huren en dan een keuze maken welke ik wil gaan aanschaffen.

meer dan een jaar geleden 
Jeroen Maas

Perfecte service

Sinds afgelopen week in het bezit van een Kasina. Eerst gebeld met wat vragen en kreeg een perfecte uitleg van alles waar de tijd voor werd genomen. Kreeg er zelfs nog een dubbel cd extra bij. De volgende dag was de machine al in het bezit dus snelle levering ook.

meer dan een jaar geleden 
Alain L.

Fantastische werking met diverse mogelijkheden

Wij zijn heel erg tevreden over de effecten van de Kasina mindmachine! Een fantastisch apparaat. Het zou echter mooi zijn als afgezien van de fantastische werking, het kastje zelf iets meer solide ontworpen zou zijn en daarnaast geleverd zou worden met een solide opberghoesje. Wij hadden bij ontvangst meteen last van een rammelend apparaat, ook de knop begaf het binnen een maand, de bril werkte daarna ook gauw niet meer volledig. Dit kan uiteraard pech zijn en door de uiteindelijk goede zorgen van het bedrijf kregen wij een vervangend apparaat dat het gelukkig wel nog steeds doet! 

meer dan een jaar geleden 
Fenneke Verberg

Gewoon heel goed

Ik heb verleden week een Procyon avs besteld en binnen drie dagen had ik hem thuis, Op zich is dat prettig maar wat ik fijn vind is dat ik in de dagen ervoor via de mail op de hoogte wordt gehouden dat de betaling binnen is,dat die verzonden is en dat je de verzending kan volgen. Gewoon betrouwbaar en nu heb ik er al een paar sessies op gedaan en ik geniet van het kadootje aan mezelf. 

meer dan een jaar geleden 
roel bouwmeester

Fabeltastisch......

Had wat vragen over samenwerking met Neuro Programmer. Binnen een mum van tijd prima antwoord incl. info waar ik niet eens om had gevraagd. Dat schept vertrouwen en dus meteen besteld. Levering was "Lightning Fast"... Tis een fijn werkend machientje en ziet er ook nog eens prima uit. Daar ga ik plezier aan beleven, dat voel ik zomaar... Chapeau Mind-Machine!! 

meer dan een jaar geleden 
Bas Dene