Garantie en retourzending

Garantie

Al onze producten hebben een garantie op fabricagefouten voor een periode van 1 jaar. Eventuele defecte onderdelen worden in de garantieperiode kosteloos gerepareerd of vervangen. Schade die is ontstaan door opzet, gebruik van verkeerde batterijen, ondeskundig, ruw gebruik en/of misbruik, ongeval, brand, overstroming en natuurramp komt niet voor garantie in aanmerking. Een uitgebreide garantie omschrijving staat op de laatste pagina van elke gebruiksaanwijzing.

Terugzending bij garantie

Bij terugzending voor garantie stuurt u het product, vergezeld van uw aankoopfactuur of kopie daarvan in een degelijke verpakking en voldoende gefrankeerd met vermelding van de klacht naar: Mind-Machine.nl, Zuiderdreef 230, 4616 AJ Bergen op Zoom (Nederland)
Vermeld duidelijk uw adres, postcode, plaats, email adres en telefoonnummer.

Retourzending

NEEM BIJ DE AANSCHAF VAN EEN VAN ONZE PRODUCTEN EEN GOED DOORDACHT BESLUIT..!!

Uitleg wet herroepingsrecht

Tijdens de bedenktijd hebt u als consument het recht om het product te beoordelen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou doen. Dat betekent in het algemeen dat u een product mag uitpakken en zo nodig inschakelen zoals dat ook in de winkel zou mogen. Echter, zolang u nog niet hebt besloten het product te behouden, mag u het product weliswaar inschakelen maar niet gebruiken. Bijvoorbeeld: een broodrooster mag u wel inschakelen om te controleren of hij werkt, maar u mag er geen brood mee roosteren.! Onze producten kunnen alleen serieus beoordeeld worden als ze eerst een aantal keer gebruikt zijn.     

OM DIE REDEN KUNNEN WIJ EENMAAL GELEVERDE APPARATEN NIET TERUGNEMEN!

TWIJFELT U OVER EEN AANKOOP? DAN BIEDEN WIJ U DEZE GRATIS MINDCLINIC:

U kunt GRATIS onze MindClinic te Bergen op Zoom bezoeken waar wij u uitgebreid voorlichten en u zonder enige verplichting in de gelegenheid stellen alle producten te testen of te proberen. Maak eerst een telefonisch afspraak op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur op tel. 0622 601 021.